Гаряча лінія

IP STARS 2023 від видання Managing IP призупинив свої дослідження для України та висловив підтримку народу України та українській IP-спільноті

IP STARS 2023 від видання Managing IP 31 березня опублікував цьогорічний рейтинг торговельних марок, який охоплює понад 50 юрисдикцій. Ці рейтинги відзначають рекомендовані провідні фірми для подання заявок на торговельні марки/отримання охорони та вирішення спорів. Рейтинги торговельних марок базуються на інформації, доступній протягом періоду дослідження (вересень 2022 року – лютий 2023 року). https://www.ipstars.com/NewsAndAnalysis/IP-STARS-2023-Trade-mark-firm-rankings/Index/8903

Щодо України та рейтингу її юридичних компаній дослідники зазначили, що вони із великим сумом спостерігають за знищенням людських життів і майна в Україні та переміщенням мільйонів її громадян, і підкреслили, що їх думки та молитви з народом України, в тому числі, з українською IP-спільнотою.

Саме  тому Managing IP  вирішив призупинити свої дослідження та публікацію дослідницького контенту для України до подальшого повідомлення. І зазначили: «Молімося за мир і швидке припинення війни».

Тим часом Managing IP перепублікували  останні фірмові рейтинги України https://www.ipstars.com/NewsAndAnalysis/IP-STARS-2021-rankings-for-Ukraine/Index/8137.

 

« Повернутись до списку новин