Гаряча лінія

Представники компанії взяли участь в роботі INTA 2023

Керуючий партнер компанії Антоніна Пахаренко-Андерсон та директор офісу у Великобританії Джон Андерсон взяли участь в щорічній зустрічі International Trademark Association (INTA) 2023 Live+, яка відбулась в Сінгапурі. Захід зібрав біля 7000 власників брендів і практиків в сфері інтелектуальної власності, урядовців і науковців із 139 юрисдикцій,  150 експонентів, 70 з яких є новими #INTA2023

Ця щорічна зустріч усіх причетних до інтелектуальної власності є найбільш значущою подією галузі і збирає професіоналів у сфері інтелектуальної власності та власників торговельних знаків із різних секторів для продуктивного спілкування.

Вибранню Сінгапуру як місця проведення щорічної зустрічі сприяла синергія таких чинників, як його яскраве середовище, культурне розмаїття, легкість доступу та досягнення в галузі інтелектуальної власності. Усі ці фактори зробили цей захід  для представників компанії ідеальним майданчиком для зустрічей зі старими друзями і налагодження нових професійних зв’язків.

і333

і2

INTA — це всесвітня асоціація власників брендів і професіоналів, які займаються підтримкою торговельних марок і додаткової інтелектуальної власності з метою сприяння споживчій довірі, економічному зростанню та інноваціям для створення кращого суспільства за допомогою брендів. Члени включають майже 6000 організацій, що представляють понад 33 500 осіб (власників торговельних марок, професіоналів і науковців) із 181 країни, які користуються глобальними ресурсами Асоціації. Заснована в 1878 році, INTA має штаб-квартиру в Нью-Йорку, з офісами в Пекіні, Брюсселі, Сантьяго, Сінгапурі, Вашингтоні, округ Колумбія, а також представниками в Аммані та Нью-Делі. Для отримання додаткової інформації відвідайте inta.org.

і3

і1

« Повернутись до списку новин