Гаряча лінія

Команда Пахаренко і партнери впевнено утримує лідерство у практиці інтелектуальної власності в Україні за версією «Ukrainian Law Firms. A Handbook for Foreign Clients»

Наприкінці липня оприлюднено двадцять перше видання «Ukrainian Law Firms. A Handbook for Foreign Clients», дослідження якого охоплює дворічний період, позначений війною – 2022-2023 роки.

За результатами дослідженняфірма Пахаренко і партнери включена до категорії LEADING FIRMS, Антоніна Пахаренко-Андерсен включена до категоріїособистостей  AUTHORITIES, яка  відображає індивідуальні досягнення, посилаючись на беззаперечних професіоналів ринку, яких називають установниками стандартів, Олександр Пахаренко  включений до категорії особистостей  LEADING INDIVIDUALS, а Євгеній Компанець до категоріїособистостей  OTHER NOTABLE PRACTITIONERS https://ukrainianlawfirms.com/whoiswho/intellectual-property/

Досягнуті позиції є черговим визнанням професійності компанії, її партнерів та адвокатів, підтвердженням професіоналізму нашої команди та відповідності результатів нашої роботи високим стандартам у наданні юридичних послуг в сфері інтелектуальної власності.

Дослідники Ukrainian Law Firms зазначають, що у відповідь на обмеження, накладені війною, вони переглянули методологію рейтингу, щоб уникнути спотворення ринкового ландшафту і перерахували фірми та осіб в алфавітному порядку, підхід, який забезпечує справедливість, жодним чином не ставлячи під загрозу цілісність їх висновків.

Видання зазначає, що «Пахаренко та Партнери» — відома юридична фірма з інтелектуальної власності, чудово працює в охороні та захисті прав інтелектуальної власності на винаходи, корисні моделі, промислові зразки, торговельні марки та інші об’єкти  інтелектуальної власності. Фірма отримала високу оцінку за свою ефективну роботу в боротьбі з підробками на державних кордонах і в різних судових справах. Протягом 2022-2023 років фірма, зокрема, відслідковувала об’єкти ІВ у митному реєстрі, супроводжуючи ефективні затримання контрафактних товарів, у співпраці з Митною службою та правоохоронними органами. Ключові завдання включали захист американської корпорації електроніки, яка провела близько 200 успішних справ проти контрафактної продукції; розгляд спорів щодо торговельних марок для німецького спортивного бренду зі значним знищенням контрафактної продукції та ведення кримінальних справ проти організованих груп, які порушують права інтелектуальної власності клієнтів Пахаренко і партнери. Діючи в інтересах відомого італійського виробника кавової продукції, фірма порушила 8 кримінальних проваджень, у рамках яких українські правоохоронці виявили підпільні виробництва та склади з фальсифікованою харчовою продукцією, вилучили понад 7 тис. упаковок кави. Фірма виступала в інтересах провідного німецького виробника спортивних товарів і успішно провела заходи по боротьбі з контрафактною продукцією проти 4000 облікових записів у соціальних мережах, видаливши понад 24000 посилань контрафактної продукції з 320 онлайн-магазинів на місцевих платформах електронної комерції. Фірма працює під керівництвом Антоніни Пахаренко-Андерсон , визнаного авторитета з великим багаторічним досвідом у сфері інтелектуальної власності, та Олександра Пахаренко, провідного експерта з протидії контрафакту та судового захисту прав. Визнаний практик Євгеній Компанець зосереджує свою увагу на заходах протидії контрафакту та відповідних кримінальних провадженнях.

Ми дякуємо дослідникам Ukrainian Law Firms за визнання наших досягнень, нашим клієнтам за довіру та підтримку, та нашій команді за їхню професійну роботу!

« Повернутись до списку новин