Гаряча лінія

Who is Who Legal у 2024 році відзначає Олександра Пахаренко – Лідера думок та Антоніну Пахаренко Андерсон – Рекомендованого юриста

Довідник Who is Who Legal (WWL) 14 серпня опублікував новий звіт в сфері інтелектуальної власності за 2024 рік та оновив світові переліки лідерів та рекомендованих юристів, зокрема і по Україні.

Партнери Пахаренко і партнери вкотре були включені до української рейтингової таблиці: Олександр Пахаренко увійшов до переліку Лідерів думок (Thought Leader) в сфері торговельних марок, а Антоніна  Пахаренко Андерсон увійшла у перелік Рекомендованих (Recommended)  в сфері патентів та торговельних марок.

Дякуємо дослідникам і нашим клієнтам за чергове визнання професійності партнерів Пахаренко і партнери!

Олександр 2019

Антоні 2021

WWL: IP — це детальний путівник з міжнародного ринку права інтелектуальної власності, який відзначає найкращих юристів (патентних повірених) у сфері патентів, торговельних марок і авторського права в усьому світі, які виділяються своєю досконалістю, коли йдеться як про спірні питання, так і про транзакції, та мають досвід, що охоплює широкий спектр галузей промисловості. Необхідно зазначити, що у перелік Лідерів думокдослідниками включені особи, які показали особливо видатні результати, а це приблизно 25-30% практикуючих кандидатів із загального списку, а до переліку Рекомендованих включені особи, які вважаються лідерами у своїй галузі і це менше 50% усіх розглянутих кандидатівіз загального списку.

WWL наразі став частиною Lexology, перенісши свої топові міжнародні дослідження різних галузей юридичного ринку на їх платформу.

Докладніше з рейтингом WWL: IP  можна ознайомитись за посиланням: https://www.lexology.com/wwl/report/ip/rankings?r=1892314&tab=lawyer

« Повернутись до списку новин