Гаряча лінія

Відбувся VII KIEV AGROCHEM FORUM 2019

28 лютого у готелї Ramada Encore Kiev відбувся VIІ Київський агрохімічний форум 2019!

Два дні поспіль представники влади, профільних громадських організацій, об’єднань, науковці, оператори ринків, виробники та споживачі обговорюватимуть стан та перспективи насіннєвого ринку в Україні та у світі.
Перший день заходу був насичений пленарними частинами та сесіями з активним обговоренням, дискусіями та бізнес- зустрічами.

3

Участь у Форумі взяла керуючий партнер компанії Антоніна Пахаренко-Андерсон, а радник та адвокат компанії Ольга Коцюбальська виступила на ньому спікером.
Під час IV сесії – Стан та перспективи ринку насіння в Україні – Ольга Коцюбальська розповіла про «Інструменти захисту прав інтелектуальної власності на сорти рослин».
Спікер, зокрема, надала практичні поради щодо дієвих механізмів захисту, оптимізації витрат, пов’язаних із застосуванням цих механізмів, забезпечення доказів та перспектив відшкодування збитків порушником.

Також модератором вищезазначеної сесії Сюзаною Григоренко (виконавчий директор Насіннєвої асоціації України) та іншими спікерами були обговорені питання щодо тенденцій на українському та світовому ринку насіння – прогноз подальшого розвитку, стан та перспективи сертифікації насіння та проблеми комерціалізації та виплат роялті на ринку насіння.

1

2

4

+4

« Повернутись до списку новин