Гаряча лінія

У чому сенс власного бренду: чи варто створювати неповторну концепцію бізнесу? — дізнайтеся на конференції ягідників!

У чому сенс власного бренду: чи варто створювати неповторну концепцію бізнесу?

Знайти відповідь на це питання спробують учасники дискусійної панелі від – Головного Юридичного партнера ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції для представників ягідної та переробної галузей ППФ «Пахаренко і партнери».

У дискусії  «Створення і захист бренду. Врегулювання суперечок» візьмуть участь:  власники і керівники успішних ягідних господарств України: Олег НАУМЕНКО (СВК «Ягідка»), Євген ХАРЛАН (IBerry), Тарас БАШТАННИК (U-berry) та представники ППФ «Пахаренко і партнери»: заступник начальника юридичного відділу Анастасія МІНДРУЛ, pr-менеджер ППФ «Пахаренко і партнери» Лариса СЕВОСТЬЯНОВА.

Незмінним модератором юридичного практикуму виступить Вероніка БЕРЕЗАНСЬКА — начальник відділу реклами та зв’язків з громадськістю ППФ «Пахаренко і партнери», голова комісії з питань інтелектуальної власності ICC Ukraine.

Разом із учасниками конференції спікери спробують розібратись у складових ягідного бренду та пріоритетних напрямках його позиціювання на ринку.

У ході дискусії власники і керівники успішних ягідних господарств України поділяться власним досвідом створення ягідного бренду.

У свою чергу експерти ППФ «Пахаренко і партнери» розкриють інтелектуальні лайфхаки щодо об’єктів інтелектуальної власності.

Так заступник начальника юридичного відділу Анастасія МІНДРУЛ у своїй презентації «Інтелектуальна власність — запорука конкурентних переваг» розповість як можуть охоронятись правом інтелектуальної власності концепція бренду, розроблені назви, логотипи, етикетки, способи вирощування ягід і т.п., надаючи бізнесу ринкових переваг і додаткових прибутків.

Рr-менеджер ППФ «Пахаренко і партнери» Лариса СЕВОСТЬЯНОВА у своїй презентації «Як створити успішний імідж ягідному бренду: 10 ключових лайфхаків для креативних ягідників!» відкриє секрети вдалого позиціювання та просування власного бізнесу без порушення прав третіх осіб.

12-13 грудня 2019 року (м. Рівне, готельно-ресторанний комплекс «Айвенго») — для тих, хто прагне створити власний унікальний високоприбутковий бізнес, журнал «Ягідник» (Україна) організовує III дводенну конференцію «Ягідництво і переробка: технології та інновації: – 2019»,  адресовану представникам ягідної та переробної галузей. ППФ «Пахаренко і партнери» підтримує Міжнародну науково-практичну конференцію для представників ягідної та переробної галузей із самого початку її започаткування. Кожного разу експерти надають безцінні юридичні поради та доступно розповідають про складні законодавчі норми щодо охорони та захисту прав інтелектуальної власності. Тому цікаве та змістовне спілкування усім учасникам гарантоване, реєструйтесь на  http://forum.techdrinks.info/ua/news/Tretya-Mizhnarodna-naukovo-praktichna-konferentsiya-Yahidnitstvo-i-pererobka-tekhnolohi-ta-innovatsi-vidbudetsya-12-13-hrudnya-u-Rivnomu  та приєднуйтеся до заходу!

ягодники

« Повернутись до списку новин